.

vije ndarëse

Postuar më: 18/05/2020

Urdhër Për shfuqizimin e urdhrit 156/4, datë 28.03.2020 “Për kalimin e SU “Shefqet Ndroqi” ne spital Covid-2, për trajtimin e pacientëve te infektuar me Covid-19 dhe trajtimin e te sëmureve pulmonare në spitalin rajonal Elbasan