.

vije ndarëse

Postuar më: 27/09/2020

Ministria e Shëndetësisë: Miratohen protokollet e sigurisë për bar-kafe, restorante në ambientet e mbyllura

Komiteti Teknik i Ekspertëve ka miratuar protokollet e sigurisë për hapjen e bareve, restoranteve dhe pishinave në ambientet e mbyllura. Këto subjekte do të duhet të zbatojnë rregullat anti-COVID për t’u lejuar të ushtrojnë aktivitetin edhe në ambientet e brendshme. Komiteti Teknik i Ekspertëve ka miratuar edhe protokollet e sigurisë për pishinat e mbyllura.

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale apelon bizneset të respektojnë protokollet e vendosura. Çdo shkelje do të konsiderohet cënim i shëndetit të qytetarëve dhe si e tillë do të ndëshkohet sipas rregullave në fuqi.

Kujtojmë se, vijojnë të mos lejohen aktivitetet e lounge-bar dhe klubeve të natës, disko etj. sipas legjislacionit në fuqi. Më poshtë gjeni protokollet për bar-kafe, restorante dhe pishina të mbyllura:

Udhezues per masat higjeno sanitare ndaj COVID-19 per aktivitetin e pishinave ne amjentet e mbyllura

Udhezues i masave higjeno sanitare COVID-19 ne bare ose restorante ne mjedise te mbyllura